torsdag 16 april 2009

Hoppas våran hemtelefon blir inkopplad idag. Måste verkligen ringa BVC och skriva in Loke. Han ska ju ha sin 5 månaders spruta snart. 

Loke sover föresten och jag har tvättat håret och fixa mig lite. Nytvättat hår är verkligen underbart.
Älskar verkligen att vara ren och lukta gott.

Klockan tre kommer fastighetsskötaren och byter vårat lås. Han som bodde här innan hade slarvat bort en nyckel så det måste bytas. 
Det känns lixom inte säkert att det finns en nyckel någonstans som går hit även fast den som har den kanske inte vet vart den går. Men det känns skönt att det bara är vi som kommer ha dom nya nycklarna.

Tänkte på en sak. När man säger upp ett abonemang som vi har gjort på våran förra hemtelefon och internet. Då ska det alltid börja krongla. Hade bredbandsbolaget förut och när vi sa upp det så började det krongla med räkningarna, dom kom inte och sen fick vi påminnelser och inkasso krav, men när dom alltid har kommit förut. Jag fattar inte det är precis som om dom ska börja krongla för att dom ska få ut så mycket pengar som möjligt innan man försvinner. 
Såhär var det med glocalnet också. 
Peppe har jobbat på glocalnet och man ska verkligen inte teckna ett abonnemang hos dom, dom lurar folk hela tiden. Det var som en del av utbildningen när han började.
Så jag varnar er, inte GLOCALNET.

/Mandie

1 kommentar: